Vacatures

Vacatures


Praktisch ingesteld, flexibel, analytisch, adviserend, coachend en een voorkeur om met kinderen te werken ... Is het alsof je je eigen kerncompetenties leest? Dat is mooi want dan zoeken wij jou ...

Word

Gedragswetenschapper

voor 16-24 uur

bij het WilmaHuis!

Wat is het WilmaHuis?
Het WilmaHuis is een kleinschalige professionele jeugdzorgaanbieder in Zoetermeer. Het is in 2011 door Wilma Wijers-Bruins opgericht als zelfstandig Gezinshuis. In 2016 kwamen daar de Begeleide omgang en de Thuiszitters bij. Inmiddels is het WilmaHuis gegroeid tot een gerenommeerde jeugdhulpaanbieder met een uniek aanbod aan jeugdhulpverlening.

De GezinsHuizen bieden een plek aan kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen en richten zich op herstel van ouderschap (op afstand).

De Begeleide Omgang heeft volledig ingerichte huiskamers waarin de omgang tussen kinderen en een ouder wordt gefaciliteerd met tot doel om tot een veilig contact- of relatieherstel te komen onder begeleiding van jeugdzorgwerkers.

Het WilmaHuis biedt dagbehandeling aan ThuisZitters: kinderen en jongeren die tijdelijk of voor langere tijd op school uitvallen. We bieden vijf dagen in de week op reguliere schooltijden een schoolse dagstructuur met ruimte voor zelfontwikkeling en ontspanning in een mooi ingericht lokaal.

Missie
De missie van het WilmaHuis is elk kind de hulp bieden die het nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen binnen de eigen mogelijkheden. WilmaHuis denkt in oplossingen en durft dat ook buiten de geijkte kaders te doen. Rust, regelmaat en reinheid zijn de drie pijlers en het kind staat centraal. Deze missie zet de toon in alle afdelingen van het WilmaHuis.

Team
Het WilmaHuis-team bestaat inmiddels uit meer dan dertig jeugdhulpverleners. De groeiende professionalisering zorgt voor de behoefte aan een extra gedragswetenschapper binnen het team van de Begeleide Omgang en de Gezinshuizen.

Kun jij je vinden in de missie van het WilmaHuis?
Wil jij je inzetten om kind(eren) weer in hun kracht te zetten?
Lees snel verder ...Gedragswetenschapper bij het WilmaHuisWat ga je doen?
Als gedragswetenschapper bij het WilmaHuis ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat. Samen met de teams werk je aan de persoonlijke leerdoelen en ontwikkeling van de kinderen.

De problematiek is divers, maar vaak diepgeworteld en veelal betreft het kinderen en/of gezinnen met multi-problematiek. Jij deinst hier niet van terug en middels een snelle analyse weet jij waar je de jongeren mee kan helpen. In alle gevallen betreft het individuele behandeltrajecten.
Jij voert samen met je collega de regie in de hulpverlening. Jij draagt zorg voor het schrijven voor het startplan en ontwikkelingsplan, onderhoudt contacten met hulpverleners, en stemt onze inzet op die van andere hulpverlenende instanties af. Je bewaakt en evalueert de uitvoering van de begeleiding en/of behandeling binnen het WilmaHuis. Dit doe je uiteraard samen met het team waarmee je werkt.

Kortom, jij zorgt ervoor dat de kinderen een ontwikkelingsplan hebben en daarmee de hulpverlening krijgen die perfect aansluit op hun wensen en behoeften en dat de hulpverlening gestroomlijnd verloopt. Samen met het team zorg je ervoor dat de kinderen in de tijd dat ze onder het WilmaHuis vallen de meest optimale zorg krijgen die ze nodig hebben en weer in hun kracht worden gezet.
Tevens draag je zorg voor een stuk methodische verdieping en ontwikkeling van het WilmaHuis en je collega’s. Je speelt een belangrijke rol in de begeleiding van de junior gedragswetenschappers. Je blijft op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen, implementeert deze en brengt ze over.

Als gedragswetenschapper bij het WilmaHuis:
  • Heb je een breed scala aan methoden voorhanden.
  • Heb je een helikopterview.
  • Sta je stevig in je schoenen.
  • Kun je goed relativeren.
  • Ben je stressbestendig, nuchter en optimistisch.
  • Ben je in staat om jouw visie op de ontwikkeling van het kind of de jongere zowel schriftelijk als woordelijk over te brengen.
  • Ben je in staat om te werken in een team.
Zie je dit als uitdaging?
Dan ben jij wellicht de geschikte gedragswetenschapper die wij zoeken! Jij hebt een relevante universitaire opleiding afgerond en minimaal 4 jaar werkervaring als gedragswetenschapper in de Jeugdzorg. Vereist voor deze functie is een SKJ, BAPD NIP of BIG registratie.

De functie beslaat ongeveer 16-24 uur in de week en valt, afhankelijk van kennis en ervaring, onder schaal 11 (€ 3.786,70 - € 5.722,20 o.b.v. 36 uur pw) of schaal 12 (€ 4.171,02 - € 6.564,26 o.b.v. 36 uur pw) van de Cao jeugdzorg.

Wat moet je doen?
Solliciteren natuurlijk!
Stuur je cv en motivatiebrief naar: daphne@wilmahuis.nl

Wie weet, word jij het nieuwste WilmaHuis-teamlid
en kun je als onderdeel van het WilmaHuis daadwerkelijk iets bijdragen voor een kind welke hulp nodig heeft!