Vacatures

Vacatures


Zorgen, ondersteunen,
oog voor detail ...


... zijn deze vaardigheden jou op het lijf geschreven?
... wil jij ook jouw bijdrage leveren aan de zorg voor kinderen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Word

huishoudelijke hulp


4-8 uur per week

bij Gezinshuis Jade van het WilmaHuis!


Wat is het WilmaHuis?
WilmaHuis is een kleinschalige professionele jeugdzorgaanbieder in Zoetermeer, met meer dan 30 jaar ervaring in de jeugdzorg. In 2011 is het WilmaHuis als zelfstandige aanbieder verdergegaan met in eerste instantie alleen de Gezinshuizen als aanbod. In 2016 kwamen daar de Begeleide omgang, de Thuiszitters en ook de Kamertraining en de Tienermoeders bij. Inmiddels is WilmaHuis uitgegroeid tot een gerenommeerde jeugdzorgaanbieder met een uniek aanbod aan jeugdhulpverlening.

 • De Gezinshuizen bieden een plek aan kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Door het opvangen en behandelen van de kinderen in een ‘normale’ gezinssituatie hopen we kinderen en ouders weer in hun kracht te zetten zodat ze samen verder kunnen bouwen aan hun toekomst.
 • De Begeleide omgang vindt plaats in twee speciale huiskamers met open keuken. Ouders en kinderen ontmoeten elkaar daar in een sfeer ‘net als thuis’, onder begeleiding van WilmaHuis-jeugdzorgwerkers.
 • WilmaHuis heeft een ruime plek voor zogeheten Thuiszitters: kinderen en jongeren die tijdelijk of voor langere tijd op school uitvallen. We bieden vijf dagen in de week op reguliere schooltijden een schoolse dagbehandeling met ontspanning aan in een mooi ingericht lokaal.
 • WilmaHuis heeft ook een Tienermoederhuis, voor jonge moeders die ondersteuning nodig hebben in de aanloop naar zelfstandig wonen.
Missie
De missie van het WilmaHuis is elk kind de hulp bieden die het nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen binnen de eigen mogelijkheden. WilmaHuis denkt in oplossingen en durft dat ook buiten de geijkte kaders te doen. Rust, reinheid en regelmaat zijn de drie pijlers en het kind staat centraal. Deze missie zet de toon in alle afdelingen van het WilmaHuis.

Team
Het WilmaHuis-team bestaat inmiddels uit meer dan dertig medewerkers in loondienst. De groeiende professionalisering zorgt voor de behoefte aan een extra ondersteuning en hulp binnen gezinshuis Jade.

Kun jij je vinden in de missie van het WilmaHuis?
Wil jij ook een maatschappelijke bijdrage leveren ...
Lees snel verder ...Huishoudelijke hulp bij gezinshuis Jade in het WilmaHuis


Wat ga je doen?
Gezinshuis Jade is een gezinshuis met vier kinderen uit de hulpverlening en twee biologische kinderen.
De gezinshuisouders besteden bijna al hun aandacht aan de begeleiden van de kinderen en ouders. De kinderen hebben veel ondersteuning nodig bij het aanleren en ontwikkeling van sociale vaardigheden. Daarnaast besteden de gezinshuisouders veel tijd aan het bieden van een goede vrijetijdsbesteding inclusief sporten. En zoals bij alle kinderen mogen ook in het gezinshuizen vriendjes blijven spelen en mee-eten.
In alles wordt gestreefd naar een zo ‘normaal’ mogelijk dagelijks leven voor de kinderen.
Zoals je zult begrijpen is het voor de gezinshuisouders dus heel prettig als zijn ondersteuning krijgen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Wat zijn dan de taken die onder jouw verantwoording vallen.

 • Stoffen
 • Badkamer/keuken schoonmaken
 • Stofzuigen
 • Ramen zemen
 • Strijken
 • Bedden opmaken
 • E.d.
Zie je dit als uitdaging?
Dan ben jij wellicht de huishoudelijke hulp die wij zoeken!

 • Je hebt affiniteit met kinderen.
 • Je hebt oog voor details, bent punctueel en flexibel.
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.
Wat krijg je ervoor terug?
Naast veel voldoening in het werk en een leuke werkplek, bieden wij je een 7 maanden contract (met één maand proeftijd) en uitzicht op een vast dienstverband, een dertiende maand, vakantietoeslag, volop leer- en ontwikkelingsmogelijkheden en een salaris in schaal 1 (€ 1.692,17 – € 2.208,16 o.b.v. 36 uur per week) van de Cao Jeugdzorg.

Wat moet je doen?
Solliciteren natuurlijk!
Stuur je cv en motivatiebrief naar: daphne@wilmahuis.nl

Wie weet, word jij het nieuwste WilmaHuis-teamlid
en kun je daadwerkelijk iets bijdragen voor een kind dat hulp nodig heeft!