Vacatures

Vacatures


Voor het WilmaHuis ThuisZitters zijn wij op zoek naar enthousiaste

Activiteiten begeleider


die op zoek zijn naar een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.

THUISZITTERS
Binnen het WilmaHuis hebben wij de afdeling ThuisZitters. Wij bieden hier jongeren tussen de 5 en 18 jaar die tijdelijk of voor langere tijd uitvallen uit het huidige onderwijssysteem dagbehandeling.
We hebben een dagprogramma van 9u tot 15u waarvan we een deel gebruiken om de jongeren te begeleiden bij het maken van hun huiswerk, de overige tijd besteden we door te werken aan doelen die we beschrijven in een individueel behandelplan.

Werkzaamheden
Samen met je team werk je met jongeren aan het behalen van de doelen die gesteld zijn in hun behandelplan zodat ze weer terug kunnen keren naar passend onderwijs. Voor de Thuiszitters zijn wij op zoek naar een enthousiaste activiteitenbegeleider. Iemand waarbij het werken met kinderen met verschillende problematieken op het lijf geschreven is en het organiseren en uitvoeren van verschillende activiteiten een kwaliteit is. Je begeleidt en ondersteunt de kinderen tijdens de verschillende activiteiten die jij bedenkt.

Wat ga je doen?
 • Je gaat activiteitenprogramma’s opstellen;
 • Het vergroten en/of in stand houden van de zelfredzaamheid van het kind en het onderhouden en stimuleren van sociale contacten;
 • Je herkent onveilige/ongezonde opvoed- en opgroeisituaties;
 • Je overlegd met collega’s naar wens en behoeftes;
 • Je draagt bij aan het bevorderen en bewaken van de kwaliteit;
 • Je draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van het team
Ben je stressbestendig? Kan je lastige situaties het hoofd bieden? Ben je resultaatgericht?
Met jouw ervaring weet je als geen ander hoe je met jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar om moet gaan. Je staat stevig in je schoenen. Lastige situaties weet jij feilloos het hoofd te bieden en je voelt je niet snel persoonlijk aangesproken. Ook ben je bereid om continu kritisch naar jezelf te kijken en te leren van situaties.

We vragen:
 • Minimaal een afgeronde MBO zorg of sport gerelateerde opleiding.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg of in het (speciaal)onderwijs
 • Je bent partime beschikbaar (24-32 uur), waarbij de maandag, vrijdag zijn vaste dagen zijn en de andere dagen in overleg kunen worden vastgesteld. Werktijden zijn van 08:30 t/m 16:30 uur.
 • Dat je woonachtig bent in de regio Haaglanden en kennis hebt van de sociale kaart.
Wij bieden jou een baan waar geen dag hetzelfde is.
Je krijgt als medewerker alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk vanuit eigen inzicht en deskundigheid uit te voeren. Jij weet immers wat wél en niet werkt voor de jongeren. Er is altijd ruimte om te sparren met of advies te vragen aan je collega, leidinggevende of gedragswetenschappers.

Je salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en bedraagt minimaal € 2.210,52 en kan oplopen tot maximaal € 3.159,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur), conform de CAO-Jeugdzorg (functie: pedagogisch medewerker B, schaal 7). Verder heb je recht op een vakantietoeslag.
Daarnaast kun je bij het WilmaHuis rekenen op:
 • een dertiende maand
 • alle in de regio geldende schoolvakanties vrij
 • volop de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met trainingen en cursussen
 • mogelijkheid tot opleiding en deskundigheidsbevordering
Bij het WilmaHuis krijg je bij aanvang een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Het overleggen van een positieve verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor je aanstelling.

Wat moet je doen?
Solliciteren natuurlijk!
Stuur je cv en motivatiebrief naar: daphne@wilmahuis.nl

Wie weet, word jij het nieuwste WilmaHuis-teamlid
en kun je daadwerkelijk iets bijdragen voor een kind dat hulp nodig heeft!