Werken bij

Sollicitatieprocedure

Het WilmaHuis verzamelt en verwerkt gegevens van sollicitanten door middel van persoonlijke contacten, per post, per e-mail, via de website en/of telefoongesprekken. We verzamelen Cv’s en motivatiebrieven. Deze informatie is relevant voor de sollicitatieprocedure. Wanneer een sollicitatie niet tot een dienstverband leidt, worden de gegevens direct verwijderd/vernietigd. Indien je daarvoor toestemming geeft, kan WilmaHuis jouw CV en motivatiebrief bewaren in haar archief en jou benaderen mocht er een functie zijn waarvoor we jou een geschikte kandidaat achten.

Ontvangstbevestiging
Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen na het versturen van jouw sollicitatie een ontvangstbevestiging per mail te versturen.

Kennismakingsgesprek
Als je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, nemen wij contact met je op. Tijdens het gesprek gaan we in op jouw kennis en ervaring, maar natuurlijk ook wie jij als persoon bent. Een wederzijdse klik vinden wij erg belangrijk. Tevens is voor jou voldoende tijd gereserveerd om vragen te stellen om een goed beeld te krijgen van de functie en het WilmaHuis als werkgever. Als de situatie het toelaat krijg je een korte rondleiding.

Vervolggesprek of meeloop dag
Op het moment dat er vanuit beide kanten een klik is en jouw kennis en ervaring aansluit bij het gevraagde profiel, word je uitgenodigd voor een vervolggesprek of een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe een werkdag bij het WilmaHuis eruit ziet.

Aanbod
Zijn we na de gesprekken en de meeloopdag beiden enthousiast, dan doen we je een aanbieding om bij het WilmaHuis in dienst te komen. Wij bieden je een 7 maanden contract (met één maand proeftijd) en uitzicht op een vast dienstverband aan. Deze aanbieding wordt mondeling met jou besproken. Het WilmaHuis is in staat snel te schakelen en waar nodig kan dit proces in een week doorlopen zijn. Alle medewerkers van het WilmaHuis moeten een VOG kunnen overleggen voorafgaand aan de datum indiensttreding.